(Γ)Λυκακια Αλφα και Ωμεγα Μεταγλωτισμενο

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ταξιδιού με το αυτοκίνητο; Το οτοστόπ, οι καντίνες με ανθυγιεινά φαγητά, οι θυμωμένες αρκούδες, οι αγκαθωτοί σκαντζόχοιροι, μια χήνα με μανία για το γκολφ και μια πάπια που της κουβαλάει τα μπαστούνια! Η Κέιτ και ο Χάμφρι είναι δυο γλυκά λυκάκια που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, όταν οι δασοφύλακεςτους μεταφέρουν με τη βία στην άλλη άκρη της χώρας.

(Γ)Λυκακια Αλφα και Ωμεγα Μεταγλωτισμενο

Ο Χάμφρεϊ είναι λύκος Ωμέγα, περνά τις μέρες του λέγοντας εξυπνάδες, διασκεδάζοντας με τους ρέμπελους φίλους του και παίζοντας ηλεκτρονικά με τους αργόσχολους σκίουρους. Η Κέιτ είναι λύκος Αλφα: το καθήκον, η πειθαρχία και οι αεροπλανικές κινήσεις που έχει μάθει από τη Λάρα Κροφτ είναι η κινητήρια δύναμή της. Το μότο του Χάμφρεϊ; «Ελάτε να σπάσουμε πλάκα!». Το μότο της Κέιτ, «Εγώ είμαι τʼ αφεντικό». Κι έχουν ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουν μαζί! Πίσω στη λυκο-πόλη τους, δύο αντίπαλες αγέλες λύκων ετοιμάζονται για μεγάλη μάχη. Μόνο η Κέιτ και ο Χάμφρεϊ μπορούν να επαναφέρουν την ειρήνη. Μόνο που, πρώτα, θα πρέπει να μάθουν νʼ ανέχονται ο ένας τον άλλον!

Αν και ανήκουν στην ίδια αγέλη λύκων, η Κέιτ και ο Χάμφρεϊ δε θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο! Η Κέιτ είναι λύκος Αλφα, μια δυνατή, ηγετική προσωπικότητα, υπεύθυνη για την ανεύρεση τροφής για το κοπάδι της. Ο Χάμφρεϊ, από την άλλη, είναι ένας λύκος Ωμέγα που όλα τα ρίχνει στην πλάκα. Η δουλειά του είναι να διασκεδάζει την παρέα. Ετσι, όταν ο Χάμφρεϊ και η Κέιτ πέφτουν θύματα απαγωγής, εγκαταλείπονται στο Αϊνταχο κι αναγκάζονται να κάνουν μαζί το επικίνδυνο ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι τους, το τελευταίο πράγμα που περιμένει η Κέιτ είναι ότι ο Χάμφρεϊ θα της φανεί χρήσιμος σύντροφος. Κι όμως τα δύο γλυκάκια θα ζήσουν μαζί την περιπέτεια μιας ζωής, σʼ ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει με τρόπους που ούτε καν φαντάζονται!

Download Alpha and Omega par1

Download Alpha and Omega par2

Download Alpha and Omega par3

Update: 15/11/2012

Please follow and like us:

2 σκέψεις σχετικά με το “(Γ)Λυκακια Αλφα και Ωμεγα Μεταγλωτισμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Google+
https://paidikes-tainies.com/glykakia-alpha-and-omega-metaglwtismeno.html">
Twitter
Pinterest
Instagram