Κατεβαστε το Ταρζαν Μεταγλωτισμενο (2013)

Κατεβαστε το Ταρζαν Μεταγλωτισμενο (2013)
Ταρζαν 2013 Μεταγλωτισμενο

Ταζραν 2013 είναι η νέα μεταγλωττισμένη ταινία που προσθέτετε για κατέβασμα εδώ στη Παιδικές Ταινίες. Ταρζάν, ο ήρωας του Έντγκαρ Ράις Mπάροουζ, κλασικός και από τους πιο αγαπημένους, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σε μια ιστορία για τη νέα γενιά θεατών. Ένα ατύχημα οδηγεί στη συντριβή του ελικοπτέρου του Τζον Γκρέιστοουκ, στα βάθη της αφρικανικής ζούγκλας. Αυτός και η σύζυγός του σκοτώνονται, αλλά ο 4χρονος γιος του Τζέι Τζέι, γνωστός ως Ταρζάν, γλιτώνει τον θάνατο.

 

 

 

 

Μία αγέλη από γορίλες θα βρουν το νεαρό αγόρι ανάμεσα στα συντρίμμια, θα το πάρουν μαζί τους και θα το αναθρέψουν σαν να είναι δικό τους παιδί. Για πάνω από δέκα χρόνια, ο μικρός μεγαλώνει μόνος του, μαθαίνοντας τους σκληρούς νόμους της ζούγκλας, μέχρι που συναντά έναν άλλον άνθρωπο: την όμορφη και θαρραλέα Τζέιν Πόρτερ. Και την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά!
Όμως η Τζέιν δεν ταξιδεύει μόνη της. Μαζί της βρίσκεται ο Γουίλιαμ Κλέιτον, που δεν θα αργήσει να φανερώσει τις πραγματικές του προθέσεις.
Αλλά ο Ταρζάν δεν είναι ένας συνηθισμένος άνδρας. Και θα αναγκαστεί, μαζί με το μυαλό του, να χρησιμοποιήσει τα ζωώδη ένστικτά του, για να προστατεύσει το σπίτι του και τη γυναίκα που αγαπάει.

 

[wp-like-locker]

Download part1

Download part2

Download part3

[/wp-like-locker]

Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό μόνο για τα μέλη.Please Login or Register for access.

Please follow and like us:
0 0 votes
Αξιολόγησε την ταινία
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
natasamagafa

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατεβάζουμε την ταινία στον υπολογιστή. Αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε… ευχαριστώ

baska34

thank you so much!!!!!!!!

Pinterest
Instagram
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x