Privacy


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Παιδικές-Ταινίες δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ούτε και χρησιμοποιεί κάποια τεχνολογία για αναγνώριση του υπολογιστή τους. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας συνδέεται ο υπολογιστής του επισκέπτη καταγράφεται για τεχνικούς λόγους στο αρχείο του συστήματος.

Όσον αφορά τους επισκέπτες τη Παιδικές-Ταινίες που κάνουν καταχώρηση link χρησιμοποιώντας την επιλογή sign-in, το μοναδικό επιπλέον στοιχείο που καταγράφεται στο αρχείο του συστήματος, πάντοτε με την έγκρισή τους, είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email).

Η Παιδικές-Ταινίες διατηρεί λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων επικοινωνούν μαζί του, καθώς και όσων κάνουν καταχώρηση με την επιλογή sign-in. Ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιεί αυτές τις διευθύνσεις για να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού χαρακτήρα στους εν λόγω επισκέπτες ενώ οι κάτοχοι αυτών των διευθύνσεων μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή τους από την εν λόγω λίστα. Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία της προσωπικής σας επικοινωνίας με τη Παιδικές-Ταινίες δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο.

Οι διαφημίσεις που προβάλλει η Παιδικές-Ταινίες επιλέγονται αυτόματα από διαφημιστικά δίκτυα τρίτων τα οποία χρησιμοποιούν συνήθως τεχνολογία cookies για να συσχετίζουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Αν δεν είστε σύμφωνοι με αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το browser σας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη στης Παιδικές-Ταινίες υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν.2472/1997 όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και το Νόμο 2774/1999) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Η Παιδικές-Ταινίες διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε χρήση της Παιδικές-Ταινίες συνεπάγεται την από μέρους σας αποδοχή των παραπάνω όρων.

DMCA

Αν κάποιο από τα βίντεο που εμφανίζονται θεωρείτε ότι καταπατά πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το youtube.com καθώς κανένα από αυτά τα βίντεο δεν φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας. Όλα τα βίντεο που εμφανίζονται στο Paidikes-Tainies.Com προέρχονται από live αναζήτηση κάθε φορά που ο χρήστης φορτώνει τη σελίδα, δηλαδή δεν είναι καν αποθηκευμένα στην βάση μας ή οπουδήποτε στον σέρβερ μας. Είναι καθαρά αποτελέσματα αναζήτησης από την ιστοσελίδα του youtube.com το οποίο μας έχει δώσει την άδεια και το σχετικό κλειδί, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το api του ελεύθερα σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης που το διέπουν.

Επίσης οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα προέρχονται από προσαρμοσμένη live αναζήτηση την στιγμή που η σελίδα φορτώνεται. Δεν ευθυνόμαστε για τα αποτελέσματα αναζήτησης ή τυχόν εσφαλμένους προορισμούς καθώς η αναζήτηση γίνεται αυτόματα κάθε φορά που ο χρήστης φορτώνει τη σελίδα και είναι πιθανό να υπάρχουν σφάλματα ή να μην υπάρχουν αποτελέσματα.

Facebook Twitter Email