Τα Minions 2015 ταινία!

Minions 2015 movieΤα Minions 2015 ταινία! Minions είναι μια αμερικάνικη ταινία είδους κινουμένων σχεδίων που μπαίνει στην κατηγορία οικογενειακά κωμωδία. Είναι παράγωγή της, η  Illumination Entertainment και Universal Pictures. Τα Minions 2015 είναι σκηνοθεσία toy Pierre Coffin και Kyle Balda, γραμμένο από τον Brian Lynch, και παράγονται από τον Chris Meledandri και η Janet Healy.

Τα Minions 2015 ταινία!

Τα Minions τους πρώτα είδαμε στην ταινία Despicable Me που κυκλοφόρησε του 2010 και στην ταινία Despicable Me 2 που κυκλοφόρησε του 2013. Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία της ταινίας και με τους τηλεθεατές να ενθουσιάζονται με τα μικρά Minions η Illumination Entertainment αποφάσισε να βγάλει και μια ταινία που ως πρωταγωνιστές να είναι τα Minions.

Περιγραφή της ταινίας τα Minions 2015:

Η ταινία αρχίζει από την στιγμή που τα Minions έρχονται στην γη και από την στιγμή που πρώτα άρχιζε η ζωή στους ωκεάνιους. Τα Minions ήταν δημιουργημένοι με την θέληση να έχουν ένα αφεντικό. Και έτσι λοιπόν αρχίζουν το ψάξιμο για ένα αφεντικό. Βρίσκουν πολλούς, άλλα το έχουν πολύ δύσκολο για να τους κρατήσουν. Μέτα από πολλές προσπάθειες απομονώθηκαν σε μια σπηλιά. Μα μετά από πολλές αιώνες, μέχρι τη σύγχρονες εποχή,  η ζωή στην σπηλιά ήταν πολύ βαρετή. Και έτσι λοιπόν του Minions Kevin του ήρθε μια ιδέα για να βγει από την σπηλιά και να πάει να βρει αφεντικό. Μα μόνος του δεν μπορούσε για αυτό ζήτηση για να πάνε με αυτόν και εθελοντές.  Και μαζί του πάνε ο Stuart και ο Bob.

Μα θα βρούνε έναν καθωσπρέπει αφεντικό, τι θα τους συνέβη στο κόσμο εκεί έξω; Παρακολουθείτε την ταινία Minions 2015 και αποκαλύψετε τι τους συνέβη ταξιδεύοντας και εσείς μα τους πιο σκανταλιάρικοι Minions.


Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό μόνο για τα μέλη.Please Login or Register for access.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Google+
https://paidikes-tainies.com/ta-minions-2015-tenia.html">
Twitter
Pinterest
Instagram