Χορτον ο ελέφαντας

Χορτον ο ελέφαντας Ο Χόρτον δεν είναι ένας συνηθισμένος ελέφαντας. Ξεπερνά την πραγματικότητα με πολλούς τρόπους. Έχει μεγάλη καρδιά, μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Διακρίνεται για την ευγένειά του, την αξιοπιστία και τηνεπιμονή του. Παρά τη φοβερή δυστυχία του, τον σαρκασμό, την επίκριση και τις απειλές που δέχεται, η έγνοια του Χόρτον να βοηθήσει το Who-ville παραμένει ακλόνητη. Είναι πιστός στην απόφασή του 100%!

Χορτον ο ελέφαντας

Η κύρια φιλία του Χόρτον είναι ο Δήμαρχος του Who-ville, τον οποίο ο ελέφαντας δεν βλέπει ποτέ… γιατί δεν μπορεί να τον δει. Ωστόσο η σχέση που αναπτύσσουν είναι αξιόλογη, γεμάτη με ζεστασιά, φιλική και αστεία. Κι ενώ ο Χόρτον ξεκινά το επικό του ταξίδι για να εξασφαλίσει τους κατοίκους του Who-ville, ο Δήμαρχος -που είναι η φωνή όλων των Whos- ρισκάρει τα πάντα για να τους πείσει για τους κινδύνους που παραμονεύουν. Ο Δήμαρχος και η γυναίκα του είναι περήφανοι γονείς… 96 κοριτσιών και ενός αγοριού!

Υπόθεση:

Ο ελέφαντας Χόρτον είναι ένας ευφάνταστος ελέφαντας, κάποια μέρα ακούει μια κραυγή να φωνάζει “βοήθεια” από ένα μικρό κύμα σκόνης που πλανιέται στον αέρα. Με την υποψία ότι ίσως υπάρχει ζωή σε αυτό, και παρά το γεγονός ότι όσοι τον περιβάλλουν πιστεύουν ότι έχει χάσει τα λογικά του, ο Χόρτον είναι αποφασισμένος να βοηθήσει.

 

 

 

Download part1

Download part2

Download part3

Download part4

Download part5

κωδικός είναι http://greek-nea.com

 

 

 

Please follow and like us:

12 σκέψεις σχετικά με το “Χορτον ο ελέφαντας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Google+
https://paidikes-tainies.com/chorton-o-elefantas.html">
Twitter
Pinterest
Instagram