Penguins of Madagascar | Οι Πιγκουϊνοι της Μαδασκάρης: H Ταινία (2014)

Penguins of Madagascar | Οι Πιγκουϊνοι της Μαδασκάρης: H Ταινία (2014)

Penguins of Madagascar | Οι Πιγκουϊνοι της Μαδασκάρης: H Ταινία (2014) Ύστερα από την επιτυχία που είχαν με την ταινία Μαδαγασκάρης, οι Πιγκουϊνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν με δική τους ταινία! Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος. Φυσικά, είναι τόσο απόρρητος, που κανένας δε γνωρίζει το όνομά του! Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα έχει έναν σημαντικότατο στόχο: να κατατροπώσει τον μοχθηρό δρα Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο. Ελπίζουμε να μην αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρουν…
Οι πολυταξιδεμένοι φτερωτοί πράκτορες μεταφέρουν τη δράση από την Ανταρκτική στη Βενετία, στην έρημο, στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Κεντάκι, και μας χαρίζουν μια απρόβλεπτη κατασκοπική περιπέτεια. Ανακαλύψτε τα μυστικά των πιο ξεκαρδιστικών, φτερωτών κατασκόπων.

Penguins of Madagascar | Οι Πιγκουϊνοι της Μαδασκάρης: H Ταινία (2014)

Η γνωστή σε όλους τετράδα των τετραπέρατων πιγκουίνων Skipper, Kowalski, Rico και Στρατιώτη ταξιδεύει στη Βενετία για να αντιμετωπίσει ένα παλιό τους εχθρό. Τελικά όμως για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια άκρως μυστική οργάνωση, τον Βόρειο Ανεμο,  αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας Απόρρητος (Agent Classified). Στόχος της οργάνωσης είναι να σταματήσει τα σχέδια του μοχθηρού Δρ. Octavius Brine πριν καταφέρει να καταστρέψει τον κόσμο.

 

[wp-like-locker]

Download part1

Download part2

Download part3

Download part4

[/wp-like-locker]

 

 


Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό μόνο για τα μέλη.Please Login or Register for access.

Please follow and like us:
0 0 votes
Αξιολόγησε την ταινία
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pinterest
Instagram
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x