Στραιπς O Πρωταθλητης Μεταγλωττισεμνο | Racing Stripes Greek Audio

Στραιπς O Πρωταθλητης Μεταγλωττισεμνο  | Racing Stripes Greek Audio
Στραιπς O Πρωταθλητης | Racing Stripes

Στο φημισμένο Πρωτάθλημα Ιπποδρομιών του Κεντάκι συμμετέχουν κάθε είδους άλογα, καθαρόαιμα και μη. Ήρθε όμως η ώρα να διεκδικήσει το έπαθλο και μια φιλόδοξη ζέβρα! Πώς όμως βρέθηκε η ζέβρα στην μέση των Ηνωμένων Πολιτειών; Το μικρό ζώο χάθηκε κατά λάθος όταν ήταν μωρό από ένα περιοδεύον τσίρκο και περιμαζεύτηκε από ένα αγρότη με το όνομα Nolan Walsh. Εκείνος -πρώην εκπαιδευτής αλόγων- δώρισε το εύρημά του στην μικρή του κόρη, η οποία τον ονόμασε Stripes και τον μεγάλωσε στοργικά, μαζί με το σκοτσέζικο πόνυ, την ηλικιωμένη κατσίκα και τον πελεκάνο της φάρμας.

 

 

Στη διπλανή φάρμα όμως καθαρόαιμα προετοιμάζονται για τους αγώνες και ο Stripes αποφασίζει πως είναι γεννημένος για να τρέχει. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο Stripes, είναι πως… δεν είναι άλογο. Ακόμα και όταν μαθαίνει την αλήθεια, αρχίζει να προπονείται μόνος του, με τη βοήθεια του πόνυ της φάρμας…

Η δημιουργία των studios της Warner Bros. διαθέτει τα βασικά συστατικά για μια απολαυστική οικογενειακή ταινία. Ένα απλοϊκό σενάριο που περνά με εύπεπτο τρόπο μηνύματα για τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τους στόχους στη ζωή και το κυνήγι της επιτυχίας, διαθέτοντας πάντα τις απαραίτητες χιουμοριστικές στιγμές. Όλα τα ζώα της φάρμας (εκτός από τις δύο ψηφιακές μύγες που σχολιάζουν τα τεκταινόμενα) είναι πραγματικά και η μοναδική επέμβαση με υπολογιστή έχει γίνει για να φαίνεται ρεαλιστική η ομιλία τους, με τις φωνές των γνωστών και μη εξαιρετέων: Frankie Muniz, Michael Clarke Duncan, Joe Pantoliano, Dustin Hoffman και Whoopi Goldberg. Το Racing Stripes κινείται πάνω σε γνωστές και προβλέψιμες συνταγές συνδυάζοντας εμφανώς στοιχεία από το πετυχημένο «Babe», αλλά και το πιο πρόσφατο cartoon «Home On The Range». Παρόλα αυτά όμως αποτελεί μια προσεγμένη ταινία που θα προσφέρει διασκέδαση σε όλη την οικογένεια και κυρίως στα νεαρότερα μέλη της.

 

 Αυτό το περιεχόμενο είναι αποκλειστικό μόνο για τα μέλη.Please Login or Register for access.

Please follow and like us:

11 σκέψεις σχετικά με το “Στραιπς O Πρωταθλητης Μεταγλωττισεμνο | Racing Stripes Greek Audio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Google+
https://paidikes-tainies.com/streps-o-protathlitis-metaglottisemno-racing-stripes-greek-audio.html">
Twitter
Pinterest
Instagram